Magunkról

Zöld Kagyló Bt.:

A Zöld Kagyló Bt 2001. decemberében alakult. Alapítói: Kapros Judith, Richolm Rita, Zdirko Zsuzsanna.

Kialakítottunk egy kellemes kis "szigetet" a XIII. kerületben a Teve utcában, ahol rohanó világunkban megpihenhetünk és élvezhetjük a felénk áradó nyugalmat, békét, kiegyensúlyozottságot és szeretetet. Fájdalommentes terápiáink mellett, nálunk a Zöld Kagylóban a kezelések nem pusztán a test fizikai terápiájára korlátozódnak, mi egyszerre foglalkozunk a test fizikai, mentális, emocionális és spirituális kezelésével. Célunk a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtése, helyreállítása és megtartása. Legfontosabbnak a kiváltó okok feltárását és feloldását tartjuk. A kezelések hatékonyságát az eredményeink igazolják.  Várjuk mindazokat, akik a gyógymódok közül a holisztikus szemléletű terápiákat részesítik előnyben.

Célunk, eszközeink:

  • A professzionális kineziológia,a transzformációs kineziológia, energetikai anatómia, transzpersonális asztrológia, transzpersonális pszihológia, gazdasági kineziológia segítségével megoldást nyújtani mindenkinek, aki hozzánk bizalommal fordul.
  • Cégünknél négy ETI vizsgával rendelkező kineziológus dolgozik. Kültagjaink közé 2002-ben felvettük Dr. Bence István fogorvost. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük; ebből a célból dolgozunk együtt masszőzökkel, reflexológussal.
  • 2002-ben alapítottuk a Gyógyító Kéz Kollégiumot mely akkreditált kollégiuma az ICPKP (International College of Professional Kinesiology Practice)- nak Új-Zélandról. Vizsgázott oktatónk Kapros Judith. Évente több tanfolyamot szervezünk, nemcsak professzinális kineziológiából, hanem transzformációs kineziológiából is. Tanfolyamaink témáit és időpontjait látogatóink a "Tanfolyamok" menüelem alatt folyamatosan frissítve találhatják meg.


Kapros Judith ügyvezető:

  • 1995. óta foglalkozom kineziológiával, tanulmányaimat Ausztriában és Németországban folytattam. Vizsgázott Touch for Health és PKP oktató vagyok. A Professzionális Kineziológiai Praxist Dr. Bruce és Joan Dewe-töl tanultam, ők az alapítói ennek a kineziológiai ágának. Itt szereztem nemzetközi professzionális kineziológus diplomát a magyar diploma mellé. Tanfolyamot végeztem még Transzformációs Kineziológiából, Transzpeszonális pszihológiából, Tk Aszto / lélek asztrológia/, Energetikai anatómiából, Gazdasági kineziológiából,  Cranio Sacral Terápiából, Belső Utazás,  valamint Pranaenergia Gyógyításból. Az évek során kidolgoztam a fémek és más allergének energetikai kivezetésének a technikáit és saját erősítő kezeléseim. Ezeket oktatom itthon és külföldön is. A Zöld Kagyló Bt. ügyvezetöje vagyok, kezelek és oktatok. Jelenleg Grethe Fremmingtől és Rolf Havsboeltól Transzpersonális asztrológiát, Energetikai anatómiát és Transpersonális pszichológiát és Lebenschoachingot tanulok valamint Petra Wagnertől és Anita Berrestől gazdasági kineziológiát Németországban. Emellett az oktatói vizsgán dolgozom Fodorné Havas Orsolyával a Transzformációs Kineziológiából.


Telefon: 06 20 9827587
Dr. Bence István fogorvos:

 

  • 1986-ban végeztem a SOTE fogorvosi karán, 1988-ban fogszakorvosi, 1995-ben szájsebészeti szakvizsgát tettem. Évekig dolgoztam a Szent Rókus kórház arc - állcsontsebészeti osztályán, valamint az ország legnagyobb szájsebészeti magánvállalkozásában, a Consoral Kft.-ben. 1996- tól 1998-ig a soproni kórházban voltam az általam megszervezett szájsebészeti szakellátás- részlegvezetője. Implantológiával (műgyökér állcsontba helyezése) tíz éve foglalkozom. '89 óta végzek fogászati magánrendelést. Számos hazai és külföldi kongresszuson bővítettem tudásomat, mely folyamat mind a mai napig tart. Biológiai szemléletű fogorvoslással három éve foglakozom, előadásokat tartok fogorvosoknak a témában, valamint lektoráltam, és előszavát írtam egy a biológiai fogászat tárgyában nagy jelentőséggel bíró, idén megjelent német szakkönyvnek.

 Richolm Rita kineziológus (jelenleg szülési szabadságon):

  • 1998 óta foglalkozom a kineziológiával, ezen belül is a Touch for Health elnevezésű irányzattal. A professzionális és a transzformációs kineziológiát Kapros Judith-tól és Petra Wagnertöl tanultam, tanulmányaimat és tapasztalataimat folyamatosan bövítem az általunk szervezett tanfolyamainkon, valamint mindennapi munkám során.


Telefon: 06 70 3785791 (időpont előzetes telefonos egyeztetéssel)Zdirko Zsuzsanna kineziológus:

  • 2000 óta foglalkozom kineziológiával és színterápiával. A kineziológia különböző ágai közül a Touch for health-t és a professzionális kineziológiát választottam. Tanfolyamaimat Kapros Judithnál végeztem el és jelenleg is vele dolgozom. Most a professzionális kineziológiát és a transzformációs kineziológiát tanulom tovább.


Telefon: 06 20 3167577Fodorné Havas Orsolya kineziológus, Feng Shui tanácsadó:

  • 2003 óta foglalkozom professzionális és transzformációs kineziológiával. Tanulmányaimat Kapros Judithnál - professzionális kineziológia-, Grethe Fremmingnél, Rolph Havsboel-nél és Petra Wagner-nél – transzformációs kineziológia- bővítem. Jelenleg ezoterikus asztrológiát, energetikai anatómiát tanulok Németországban. A 64  Báguás Feng Shui elsajátítása után egy sajátos módszert dolgoztam ki, melyben használom a kineziológiát is. A Gyógyító Kéz Kollégiumban vagyok oktató 2009. szeptemberétől.


Telefon: 06 30 9612045


 

Tatár Anikó asztrológus:

  • 1988 óta foglalkozom asztrológiával, numerológiával és 1991-ig integrált jógát is oktattam. A skorpió jegyében születtem, érthető tehát, hogy valaki olyan gyakorlati pluszt kerestem mind az asztrológiában, mind  pedig a jógában, ami kézzel fogható, praktikus. Olyan, ami mélyen dolgozik bennünk, és valóban segít abban, hogy boldogabbá tehessük életünket. Így találtam rá 1994-ben a tantrára. Mestereimtől Bodhi Avinasha-tól és Manutara Watanabbé-től nagyon sokat tanultam. 1997-től oktatom is a tantra technikáit a Tantrika International keretein belül.
  • 2004-ben a Natura Holisztikum Magánegyetemen Egészségfejlezstő Terapeuta-ként végeztem. Hétköznapi munkám során megtanultam azt az utat, melyben a tantrikus  életszemlélet nagyszerűen ötvözhető az asztrológiai tanácsadással.


Telefon: 06 30 6204142

 


 

Felcsiki Tünde

 

 

Vendéglátó- és kereskedelmi végzettségű közgazdász vagyok. Hivatásomat tekintve gasztronómiai tanácsadással, illetve „mentes” ételek és édesipari termékek fejlesztésével foglalkozom. Magánéletben feleség és családanya.

Életünk folyamán több szerepben is helyt kell állnunk, ami kihívást jelent, ráadásul sok esetben éppen nem a jó szerepben találjuk magunkat. Ilyenkor szervezetünk üzeneteket küld nekünk, hogy változtatásra van szükség. Ez velem is így történt.

A már megjelent Mentes pillanatok című szakácskönyvemmel, személyes tanácsadásaimmal, szeretnék segítséget nyújtani Neked, aki valamilyen ételintoleranciában, glutén,- tej,- laktóz,- tojásérzékenységben szenvedsz, vagy éppen csak kíváncsi vagy a "mentes" ételek világára.

Tanácsadásaim alkalmával elmondod, hogy mi ízlik és mi nem. Én ennek alapján egy személyre szabott étrendet állítok össze Neked, amely megfelel az orvosod, dietetikusod, gastroenterológusod előírásainak is. Olyat, amelyet otthon is el tudsz majd könnyedén és gyorsan készíteni. Olyan ízvilágban, amit jóízűen tudsz majd elfogyasztani. Tanácsaim nem csak megoldják az étkezési problémáid, hanem boldoggá is fognak tenni! :)

 

Szakmai utam | Tanácsadás

 

Telefon: 06 70 4343454